text.skipToContent text.skipToNavigation

Vi söker en medarbetare till vår anläggning i Anderslöv

Lager-logistikmedarbetare Skåne Stål
Plats: Anderslöv 
Land: Sverige 


Skåne Stål söker nu en medarbetare till vår anläggning i Anderslöv. Vi arbetar i en familjär miljö och är ett lagom stort team där man har stor inflytande i vårt dagliga arbete. Tillsammans arbetar vi för att vi ska vara den bästa stålleverantören på den nordiska marknaden.

Om tjänsten
Avdelningens övergripande mål är att ta emot gods, lagra, samt utleverera mot kund. Verksamheten skall ske på ett säkert sätt och med god ordning och reda. Du kommer arbeta i SAP och har du tidigare kunskaper och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Arbetsuppgifter i din vardag
Deltar i daglig styrning/förbättringsmöte där övergripande arbetsuppgifter fördelas och prioriteras. Ta emot gods, lagra material samt utleverera mot kund och daglig tillsyn på truckar och traverser. Se till att inventeringar genomförs. Se till att eventuella kvalitetskontroller genomförs.

Dina kvalifikationer 
Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete och har tidigare arbetat i miljöer med högt tempo. Vi ser att du är arbetsvillig och har goda förmågor att arbeta i team, du vill förbättra och är resultatdriven. För att lyckas i din roll tror vi att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Kunskap i SAP är ett plus.

Körkort B krävs 
Truckkort
Traverserfarenhet är ett plus
Svenska i tal och skrift är ett krav
Goda kunskaper i engelska är en merit.

Anställningsdatum: 1 juli 2024 

Vi vill ha din ansökan senast 2024-06-15, men gärna tidigare då urval kommer att ske löpande. Ansök via mail till jennie.nilsson@skanestal.se

Kontakta oss idag

Vi på Skåne Stål erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.